ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Η επαγγελματική κάρτα είναι το πρώτο μέσο με το οποίο θα έρθει ένας πελάτης σε επαφή μαζί σας. Γι αυτό και εμείς δίνουμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ προσοχή σε ότι αφορά την ποιότητα της εκτύπωσης, τη σωστή απόδοση των χρωμάτων, το σωστό κόψιμο και την κατάλληλη επιλογή χαρτιού. Το σωστό αποτέλεσμα είναι και αυτό που θα αντιπροσωπεύει τόσο εσάς όσο και τη δική μας εργασία.

Τυπώνουμε επαγγελματικές κάρτες στην κλασική διάσταση (8,5x5cm ή 9x5cm) ή σε όποια διάσταση εσείς επιθυμείτε και σε όποια ποσότητα χρειάζεστε.

Η επαγγελματική σας κάρτα μπορεί να είναι 1 ή 2 όψεων, ασπρόμαυρη ή έγχρωμη. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή του χαρτιού, έτσι, επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη γκάμα ειδικών χαρτιών μπορούμε να σας προσφέρουμε το ιδανικό αποτέλεσμα.

Στην περίπτωση που δεν έχετε έτοιμη την μακέτα για την κάρτα σας, συνεργάστείτε με το έμπειρο δημιουργικό μας τμήμα, και δημιουργείστε την κάρτα που επιθυμείτε, σχεδιασμένη ειδικά για εσάς κι όχι βασισμένη σε έτοιμα προσχέδια!

Η σωστή σχεδίαση της επαγγελματικής σας κάρτας, τα σωστά χρώματα στην εκτύπωση, η αξιοπιστία στην ποιότητα των χρωμάτων, η σωστή επιλογή χαρτιού και ο άμεσος χρόνος παράδοσης είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία στην επιλογή του σωστού συνεργάτη για την εκτύπωση της κάρτας σας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ’ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε άμεσα την πιο ανταγωνιστική προσφορά!
  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ