Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των εκτυπώσεων και της επικοινωνίας από το 1981. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των εκτυπώσεων και της διαφήμισης σε συνδυασμό με το έμπειρο δημιουργικό μας τμήμα, σας εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με γνώμονα τις απαιτήσεις σας αλλά και τις ανάγκες της αγοράς.

Στόχος μας είναι, να προβάλετε σωστά, άμεσα και οικονομικά την επιχείρησή σας και για να το πετύχουμε αυτό δημιουργήσαμε την Advertising Printing Tools (APT).. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένη συνεργασία με ένα γνώμονα: εσάς!

O χώρος που δραστηριοποιούμαστε περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εργασιών που αφορά εκτύπωση εντύπων, ειδικές εκτυπώσεις, εκτύπωση σε όλα τα format και σε όλες τις δυνατές διαστάσεις. 

Εκτυπώνουμε διαφημιστικά έντυπα, κάρτες, καταλόγους, αυτοκόλλητα για ετικέτες, αυτοκόλλητα για βιτρίνες καταστημάτων, επιστολόχαρτα και φακέλους, προσκλήσεις, manuals, σπιράλ και κάθε είδους πολυσέλιδα έντυπα.

Συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία μας με τις ανάγκες σας, σας προσφέρουμε την βοήθεια που χρειάζεστε από έναν συνεργάτη. Η άμεση εξυπηρέτηση, η άριστη ποιότητα εκτύπωσης και οι ανταγωνιστικές μας τιμές, μπορούν να σας προσφέρουν την ασφάλεια που επιθυμείτε, ώστε η εργασία να φτάσει στα χέρια σας άμεσα, σωστά και στην σωστή τιμή.

Πιστοί στο όραμά μας για βελτίωση και εξέλιξη πάνω στα θέματα του εμπορίου (φυσικού ή ηλεκτρονικού), προχωρήσαμε στη δημιουργία της ΑΡΤ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε ανάγκη σας για προβολή: από τη μελέτη, το σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση οποιασδήποτε προωθητικής ενέργειας.

Φροντίζουμε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι για ότι κινείται στο χώρο των γραφικών τεχνών, των εκτυπώσεων και της διαφήμισης. Αναβαθμίζουμε διαρκώς τον εξοπλισμό μας και με τις πλέον σύγχρονες μηχανές που διαθέτουμε, μπορούμε να εγγυηθούμε εκτυπώσεις και προωθητικές ενέργειες αντάξιες των απαιτήσεών σας. Επενδύουμε στην προσπάθειά μας για συνεχή αναβάθμιση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για αυτό.

ΙΤΣΙΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ APT - Advertising Printing Tools

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των εκτυπώσεων και της έντυπης επικοινωνίας από το 1981. Στόχος μας είναι, να προβάλετε σωστά, άμεσα και οικονομικά την επιχείρησή σας ή τον οργανισμό σας. Η πολυετής εμπειρία μας στις εκτυπώσεις και το έμπειρο δημιουργικό μας τμήμα, σας εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με γνώμονα πάντα τις απαιτήσεις σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • ITSIOS@IPRINT.COM.GR
  • +30 210 80 69 485
  • ΘΗΣΕΩΣ 25, 15124, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΘΗΝΑ